Мутко: Всіх російських спортсменів можуть відсторонити від Олімпіади

Мутко: Всіх російських спортсменів можуть відсторонити від Олімпіади

Укрінформ
Міністр спорту РФ Віталій Мутко заявив, що інформаційний супровід ситуації навколо російської легкої атлетики в переддень засідання Міжнародного олімпійського комітету (МОК) наводить на думку, що всі російські спортсмени можуть бути виключені з числа учасників Олімпіади у Бразилії.

Про це він сказав у понеділок, повідомляє Інтерфакс

"Сьогодні я читав десятки заяв, хоча ще працює незалежна комісія ВАДА, але висновки вже є. Сьогодні я читав два інтерв'ю віце-президента МОК, а також пана Паунда (глави незалежної комісії ВАДА Діка Паунда. - Ред.), зокрема, частину доповіді пана Макларена (голова комісії ВАДА з розслідування допінг-проб на зимовій Олімпіаді в Сочі Річард Макларен. - Ред.), який ще її не завершив. Може бути і гірший період, може вся збірна бути покарана", - сказав Мутко.

На його думку, рішень про зняття санкцій з російської легкої атлетики на саміті Міжнародного олімпійського комітету в Лозанні у вівторок прийнято не буде.

"Завтра легка атлетика відновлена не буде, я в цьому абсолютно впевнений, просто немає там людей, які зможуть це зробити", - сказав міністр.

17 червня Рада Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (ІААФ) вирішила залишити в силі відсторонення Всеросійської федерації легкої атлетики (ВФЛА). Це означає, що російським легкоатлетам заборонено брати участь у всіх міжнародних змаганнях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-