Сьогодні грають Росія та Уельс, Словаччина і Англія

Сьогодні грають Росія та Уельс, Словаччина і Англія

Укрінформ
На чемпіонаті Європи з футболу у Франції в понеділок визначиться підсумкова розстановка в групі В.

О 22.00 в Тулузі зійдуться збірні Росії та Уельсу, а у паралельному матчі в Сент-Етьєні зустрінуться команди Словаччини та Англії, повідомляє Укрінформ.

Після двох турів у цьому квартеті лідирують англійці, в активі яких 4 очки. Валлійці і словаки набрали по 3 очки, росіяни - 1.

Англії для виходу у плей-офф досить одного очка, а перемога забезпечить їй перше місце в групі.

Уельс проб'ється до 1/8 фіналу в разі перемоги, а якщо Англія не програє, то валлійцям вистачить і нічиєї. У разі поразки Англії і нічиєї Уельсу останній поступиться Англії за особистими зустрічами і буде сподіватися, що увійде в число кращих володарів третіх місць.

Словаччині для виходу у плей-офф вистачить перемоги. Вона посяде друге місце, якщо зіграє внічию, а Росія - переможе. Зате якщо Словаччина поступиться, а Росія здолає Уельс, то команда Яна Козака точно залишиться четвертою.

Для збереження шансів на вихід у плей-офф Росії обов'язково треба перемагати. Команда Леоніда Слуцького може фінішувати другою в разі своєї перемоги і поразки англійців, якщо обійде прямого конкурента за різницею м'ячів, кількістю голів або за іншими додатковими показниками. Останнім з них буде рейтинг коефіцієнтів, де перевага у Англії.

Нагадаємо, напередодні визначилася підсумкова класифікація в групі А: Франція - 7 очок, Швейцарія - 5, Албанія - 3, Румунія - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-