«Галльські півні» не клюють. Як Франція не припиняє розчаровувати

«Галльські півні» не клюють. Як Франція не припиняє розчаровувати

Укрінформ
Головний фаворит Євро-2016 – збірна Франції все ще у пошуках гри та оптимального складу. 

Від господарів турніру вимагають перемоги в кожному матчі, тому навіть забезпечивши собі вихід з групи, «галльські півні» були приречені битися за три очки у матчі проти Швейцарії.

Попередні суперники французів – Румунія і Албанія будували проти команди Дідьє Дешама захисні мури, які господарі здолали з величезними труднощами. Швейцарія ніби не збиралась відсиджуватись у власних воріт, а отже ми мали побачити реальну силу французької атаки.

В результаті ми знову побачили беззубий напад господарів Євро-2016. Ще за підсумками першого тайму стало зрозуміло, що Франції потрібно багато зробити аби грати як чемпіони. Не вистачало руху і командних дій. Випадали з гри Жиньяк, Сіссоко і навіть Грізманн. Лише на перші 15 хвилин вистачило Погба.

Цікаво, що французи навіть поступились швейцарцям за відсотком володіння м’ячем До перерви у команди Петковича цей відсоток складав 56%. А у другому таймі Швейцарія взагалі грала як Іспанія - 69% володіння м’ячем!

У підсумку команди майстерно звели матч до нічиї 0:0, яка влаштовувала обох суперників.

Третій поєдинок поспіль ми чекали від Франції яскравого гольового футболу, натомість знову стали свідками обережної гри на результат. Можна сказати, що десь господарям і не пощастило – двічі м’яч влучав у поперечину воріт Швейцарії після ударів Погба та Пайє. Сподіваємось, що чемпіонський футбол Франції ще попереду.

Наостанок із розряду курйозів. По ходу матчу футболки гравців збірної Швейцарії тріскали на спині мов стиглі каштани. Протягом гри відразу семеро альпійців змушені були змінювати роздерті футболки. Над цим посміховиськом кепкував увесь футбольний світ. Не смішно цього вечора було лише в офісі всесвітньовідомої компанії Puma, яка і виготовила цей комплект форми для швейцарців.

Фото: euroradio.fm

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-