У Польщі назвали причини провалу України

У Польщі назвали причини провалу України

Укрінформ
Надмірна самовпевненість і проблеми всередині колективу могли стати причинами слабкого виступу України на Євро-2016.

Про це в коментарях польським ЗМІ заявили голова польської федерації футболу (PZPN) Збігнєв Бонєк, а також польський футболіст Павел Гайдучек, який колись виступав в українському чемпіонаті за сімферопольську “Таврію” та запорізький “Металург”, передає власний кореспондент Укрінформу в Польщі.

“Українці зробили одну кардинальну помилку. Я за ними слідкував останні півроку і вони повторювали, що для них основним буде третім матч у групі. Не знаю, як вони рахували: напевно думали, що зіграють внічию чи програють німцям, без проблем виграють з ірландцями, а потім гратимуть за вихід з поляками. А так не можна думати, вони прорахувалися”, - заявив Бонєк в коментарі Sport.pl.

Він підкреслив, що Польща готувалася ретельно до першого матчу з Північною Ірландією (перемогла 1:0), а решта матчів у групі для неї фактично не існували.

“Йдемо крок за кроком, а зараз думаємо виключно про Україну”, - констатував Бонєк.

Гайдучек в коментарі РАР підкреслив, що потенціал збірної України є значно вищим, ніж той, який вони показали донині на полях Франції.

Водночас, він підкреслив, що в українській команді немає єдності і взаємодії.

“Відсутність взаємодії видно у грі, а також на фотографіях, на яких окремо стоять футболісти “Динамо” і “Шахтаря”. Вони не боролися за себе, не були однією командою, а самими особистостями навіть якщо вони коштують по 25 млн євро як Андій Ярмоленко і Євген Коноплянка на такому півні не виграєш”,- заявив Гайдучек.

Нагадаємо, після двох турів на Євро-2016 Україна втратила усі шанси на вихід з групи С, першою вилетівши з турніру. Вона програла німцям і північним ірландцям з однаковим рахунком 0:2. Свій останній матч у групі команда проведе 21 червня зі збірною Польщі, яка має у своєму активі 4 очки.

Фото: eurosport.onet.pl

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-