Тулуза посилює безпеку перед матчем Росія-Вельс

Тулуза посилює безпеку перед матчем Росія-Вельс

Укрінформ
Тулузький стадіон готується прийняти один із найризикованіших матчів Євро-2016: гру між збірними Росії та Вельсу.

Місцева влада розширила периметр безпеки, на дві доби обмежила роботу місцевих барів та ресторанів, а також залучила додатково 600 правоохоронців, повідомляє телеканал France-3

«Депортація до Росії напередодні 20 уболівальників  за рішенням суду Марселя та ув’язнення на різні терміни покарання трьох громадян Росії після кривавих бійок з англійськими фанатами футболу закликали владу Тулузи до пильності перед матчем збірних Росії та Вельсу, який експерти однозначно включили до переліку одних із найризикованіших матчів європейського чемпіонату з футболу», - йдеться у повідомленні.

Так, від неділі, 19 червня, до кінця понеділка, 20 червня, у Тулузі обмежено роботу барів та ресторанів, особливо щодо продажу фанатам алкоголю. За даними правоохоронців, до Тулузи мають «підтягнутися» по 10 тисяч уболівальників кожної з команд, з яких приблизно по 150 ультрас вважаються найбільш радикальними. «Це переважно росіяни», - підкреслює телеканал France-3.

За його даними влада мобілізувала додатково ще 600 правоохоронців до 1,5 тис. жандармів та представників поліції, присутніх на попередніх іграх.

Матч у групі В між командами Росії та Вельсу має розпочатися о 22:00 за Києвом.

Напередодні влада депортувала з Франції групу з двох десятків російських уболівальників, затриманих після заворушень у Марселі, у тому числі і лідера російських ультра націоналістів, голову Всеросійського об'єднання вболівальників Олександра Шпригіна. Рішення про депортацію з країни французька влада ухвалила, звинувативши росіян у «порушенні громадського порядку». Раніше повідомлялося, що 43 російських вболівальників були затримані минулого вівторка на півдні Франції і взяті під варту в рамках розслідування обставин заворушень, в яких після матчу Росія-Англія в Марселі десятки людей отримали поранення.

У четвер, 16 червня, суд Марселя засудив трьох російських уболівальників до тюремних термінів у 12, 18 і 24 місяців за участь у бійках. Їм також заборонили в'їзд до Франції на два роки. Два роки ув'язнення отримав директор «Локомотива» по роботі з уболівальниками 29-річний Олексій Єрун. 33-річний Сергій Горбачов, виконавчий директор фан-клубу тульського «Арсеналу», отримав 18 місяців ув'язнення. 28-річний Микола Морозов, член центральної ради «Клубу уболівальників «Динамо», відбуватиме покарання 1 рік.

Дисциплінарна інстанція УЄФА ухвалила рішення оштрафувати Російський футбольний союз на 150 тис. і накласти на збірну відкладену дискваліфікацію за безлади, влаштовані російськими вболівальниками після матчу зі збірною Англії на Євро-2016 11 червня.

Фото: zeenews.india.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-