Битва за плей-оф: де дивитися матчі Швейцарія - Франція та Румунія - Албанія

Битва за плей-оф: де дивитися матчі Швейцарія - Франція та Румунія - Албанія

Укрінформ
Матчі третього туру групового етапу Євро-2016 у групі "А" Швейцарія - Франція та Румунія - Албанія відбудуться у неділю, 19 червня, о 22.00 за київським часом.

Поєдинок Швейцарія - Франція у прямій трансляції покаже ТРК Україна. Гру Румунія - Албанія можна подивитися у прямій трансляції на телеканалі Футбол-1.

Попередні матчі в групі: Франція - Румунія 2:1, Албанія - Швейцарія 0:1, Румунія - Швейцарія 1:1, Франція - Албанія 2:0.

За підсумками двох турів Франція здобула путівку у плей-оф, набравши шість очок. Швейцарія займає друге місце з чотирма балами. Румунія має у своєму активі один пункт, тоді як Албанія залишається без очок.

"Франція і Швейцарія провели між собою сім матчів. У трьох випадках перемагали французи, в одному - швейцарці, і ще тричі команди зіграли внічию. Попередня зустріч збірних відбулася 20 червня 2014 року в рамках товариського поєдинку (5:2)", - пише "Новое время".

Румунія та Албанія провели один з одним дев'ять поєдинків. Румунія виграла у семи з них, ще двічі матчі закінчувалися нічиїми. Албанія досі не одержувала перемог у зустрічах з Румунією. Попередня гра між збірними відбулася 31 травня 2014 року в рамках контрольного поєдинку (1:0).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-