ФФУ вважає Шевченка основним кандидатом у головні тренери збірної - ЗМІ

ФФУ вважає Шевченка основним кандидатом у головні тренери збірної - ЗМІ

Укрінформ
Федерація футболу України розглядає кандидатуру Андрія Шевченка в якості основної на посаду головного тренера національної команди.

Про це пише Sport Arena з посиланням на джерела у ФФУ.

"Керівництво Федерації планує провести переговори з нинішнім асистентом Фоменка Андрієм Шевченком, який лише наприкінці минулого року офіційно увійшов до тренерського штабу в якості помічника головного тренера", - зазначає видання.

Кандидатура Шевченка розглядається як пріоритетна, але для її затвердження потрібна не лише згода самого фахівця, а й досить тривала процедура узгодження з виконкомом ФФУ.

У разі призначення Шевченка на посаду наставника національної збірної, тренерський штаб також буде повністю оновлений.

"Очікується, що всі формальності будуть прискорені вже у липні, щоб до серпня національна команда отримала нового тренера і його штабу, - йдеться у публікації.

Нагадаємо, що вже у вересні збірна України стартуватиме у відбірковому турнірі чемпіонату світу-2018. Суперниками українців будуть Хорватія, Ісландія, Туреччина, Фінляндія і Косово.

Наставник збірної Михайло Фоменко вже проінформував керівництво ФФУ, що не планує працювати з командою після завершення Євро-2016.

Нагадаємо, що чемпіонаті Європи, який проходить у Франції, синьо-жовті " програли в обох матчах групової стадії, поступившись спочатку Німеччини (0:2), а потім Північній Ірландії (0:2), і втратили всі шанси на вихід в раунд плей-оф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-