Матч Росія-Уельс віднесений до розряду особливо небезпечних

Матч Росія-Уельс віднесений до розряду особливо небезпечних

Укрінформ
Зустріч між збірними Уельсу і Росії на Євро-2016 20 червня потрапила в список матчів, які становлять високий рівень ризику, через небезпеку зіткнень між футбольними вболівальниками.

Як повідомляє BBC, матчу присвоєно третій рівень небезпеки з чотирьох можливих. Такий же рівень ризику - у майбутніх матчів між Туреччиною та Хорватією, Німеччиною і Польщею, а також Польщею та Україною.

Цей матч - останній, який Росія зіграє в груповому етапі Євро-2016. Як заявив у п'ятницю префект департаменту Верхня Гаронна, влада під час матчу вживе підвищених заходів безпеки і приділятиме особливу увагу запобігання сутичок між фанатами.

Як повідомляв Укрінформ, минулої суботи в Марселі сталися бійки між російськими і англійськими футбольними хуліганами, внаслідок яких травми різного ступеня отримали 35 людей. Семеро вболівальників були госпіталізовані, у тому числі троє - у важкому стані. Акти насильства мали місце на марсельському стадіоні "Велодром", де після фінального свистка арбітра група російських хуліганів накинулася на сектор з англійськими вболівальниками.

Дисциплінарна інстанція УЄФА ухвалила рішення оштрафувати Російський футбольний союз на €150 тис. і накласти на збірну відкладену дискваліфікацію.

Суд у Марселі засудив трьох громадян Росії у віці від 28 до 33 років до реальних термінів ув'язнення 12, 18 і 24 місяців позбавлення волі. Ще 20 футбольних хуліганів погодилися на депортацію, щоб уникнути судового розгляду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-