Сьогодні грають в Тулузі, Сент-Етьєні й Ніцці

Сьогодні грають в Тулузі, Сент-Етьєні й Ніцці

Укрінформ
У восьмий ігровий день XV чемпіонату Європи з футболу у Франції пройдуть чергові поєдинки другого туру групового етапу.

Першими в п'ятницю зіграють представники групи Е збірні Італії та Швеції, які о 16.00 зійдуться на арені "Стад-де-Тулуз" в Тулузі, повідомляє Укрінформ.

Команди втретє зустрічаються на чемпіонатах Європи. Гол Златана Ібрагімовича приніс шведам нічию (1:1) на Євро-2004 в Португалії, де італійці не змогли вийти з групи. На груповому етапі Євро-2000 "Скуадра адзурра" перемогла скандинавів з рахунком 2:1.

Ще два матчі відбудуться в квартеті D.

О 19.00 на "Жоффруа Гішар" в Сент-Етьєні зустрінуться команди Чехії та Хорватії, які раніше в офіційних матчах не зустрічалися.

Завершиться ігровий день на "Стад-де-Ніс" в Ніцці, де чинним чемпіонам Європи іспанцям протистоятиме збірна Туреччини. "Фурія Роха" ось уже 52 роки не програє туркам, які здобули єдину перемогу над іспанцями в кваліфікації чемпіонату світу-1954 (1:0).

Нагадаємо, збірна України напередодні в Ліоні поступилася команді Північної Ірландії (0:2). Друга поразка поспіль позбавила "синьо-жовтих" шансів пробитися в плей-офф Євро-2016. Поєдинок 21 червня в Марселі проти збірної Польщі стане для команди Михайла Фоменка останнім на цій континентальній першості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-