Ротань: Північна Ірландія сильна командною грою, і ми її поважаємо

Ротань: Північна Ірландія сильна командною грою, і ми її поважаємо

Укрінформ
У вівторок у французькому Екс-ан-Провансі відбулася прес-конференція півзахисника збірної України Руслана Ротаня, присвячена підготовці української національної команди до матчу Євро-2016 зі збірною Північної Ірландії.

Хавбек зазначив, що суперник сильний саме командною грою і що його не можна не поважати, повідомляє Dynamo.kiev.ua

"Збірна Північної Ірландії сповідує типовий британський стиль: добра фізична підготовка, гра флангами, багато боротьби, довгі передачі. Немає сенсу називати прізвища Вашингтона, Лафферті або Гівена. Важливим є те, що до поєдинку із Польщею збірна Північної Ірландії не програвала в 10-ти матчах поспіль, вона однозначно сильна. Цього суперника треба поважати, і ми його поважаємо", - заявив Ротань.

Він також повідав про те, як українська збірна готується до цієї зустрічі.

"Після матчу із Німеччиною ті, хто брав участь у поєдинку, працювали індивідуально - пробіжка, відновлення. Решта отримали добре навантаження. А ось сьогодні началась цілеспрямована підготовка до матчу зі збірною Північної Ірландії", - розповів півзахисник збірної України.

Нагадаємо, гра 2-го туру Євро-2016 у групі С Україна - Північна Ірландія пройде у Ліоні 16 червня і розпочнеться о 19.00.

Турнірне становище: Німеччина та Польща - по 3 очки, Північна Ірландія і Україна - по 0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-