Фоменко: Ми мали шанси, але, на жаль, не змогли реалізувати їх

Фоменко: Ми мали шанси, але, на жаль, не змогли реалізувати їх

Укрінформ
Українська збірна має багато гравців, які демонструють високий клас гри, але вони не змогли реалізувати свої шанси.

Про це у неділю, 12 червня, після перемоги над збірною України заявив головний тренер німецької збірної Йоахім Льов в інтерв'ю німецькому телеканалу ARD.

"У першому таймі я не був настільки задоволеним, як у другому. Це добре, що ми змогли довести до логічного кінця контратаку. Але нам довелося пережити кілька дражливих ситуацій (…) З іншого боку, треба визнати, що ще під час аналізу гри українців ми бачили, що вони мають гравців, які дуже добре розігрують стандарти та які добре грають головою (…) Тож для нас це було небезпечним", - цитує його Deutsche Welle.

Тренер української збірної Михайло Фоменко, своєю чергою, заявив: "Ми добре грали проти чемпіона світу та мали шанси, але, на жаль, не змогли їх реалізувати. Нам слід і надалі зберігати мотивацію, яку ми показали проти Німеччини".

Шкодран Мустафі, який забив перший гол на 19-й хвилині, сказав в інтерв’ю журналістам: "Для нас було важливо розпочати турнір з перемоги. Суха перемога - подвійний успіх, і це дуже важливо для подальшого турніру. Це була відкрита гра. Були ситуації, коли ми були відкриті, типова "англійська гра", чого ми, власне, не хотіли".

Автор другого голу в ворота української збірної Бастіан Швайнштайґер, який лише недавно оговтався від травми, заявив: "Просто неймовірно, що таке буває, про таке лише можна мріяти. Цього разу я грав лише п'ять хвилин, я ще поки не в тій формі, щоб могти грати 90 чи 120 хвилин. Власне, я почуваюся дійсно добре. Сподіваюся, що зараз я зможу грати трішки більше".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-