Крадіжка у Марселі. Як Росія поцупила перемогу в Англії

Крадіжка у Марселі. Як Росія поцупила перемогу в Англії

Укрінформ
Збірна Росії шокувала футбольну спільноту, врятувавшись у компенсований час у майже програному матчі з Англією – 1:1. Гол-несподіванку записали на Березуцького.

До збірної Англії на Євро-2016 особлива увага. Батьки футболу привезли на турнір наймолодшу команду серед усіх учасників. При цьому у них вперше за багато років виросло ціле покоління величезних талантів. Стерлінг, Дайєр, Барклі, Аллі, Кейн, Рашфорд – усі вони, незважаючи на свій юний вік, уже добре розкручені зірки і лідери своїх клубів.

З іншого боку - усім було цікаво подивитись, як розпорядиться такими скарбами тренер Англії Рой Ходжсон. Проти досвідченої та організованої збірної Росії від британців чекали розмаїття атак. Гострого присмаку матчу додало і криваве протистояння вболівальників обох збірних вчора і сьогодні вдень на вулицях Марселя. Бійки були настільки серйозними, що двоє англійських фанатів потрапили до реанімації.

Для Англії гра починалась просто натхненно. Команда відіграла дуже якісний тайм, хоча і не зуміла реалізувати величезну перевагу. Солідний вигляд мала уся команда. Відзначимо крайніх захисників Уокера і Роуза, організаторів атак Аллі, Лаллану, Стерлінга. Багато чорнової роботи виконав Руні. Втім, потрібно було забивати, і врешті це марнотратство вилізло британцям боком.

Зауважимо, що росіяни після перерви продемонстрували куди змістовніший футбол. Заспокоїлись досвідчені Ігнашевич та Березуцький. Краще почало взаємодіяти тріо в атаці Смолов – Дзюба – Кокорін. Воротар росіян Акінфеєв взагалі грав безпомилково і, якби не гольовий суперпостріл Дайєра, міг стати героєм матчу. В результаті, героєм став Березуцький.

Так, росіяни врятували гру. Десь на характері, а десь і пощастило. У підсумку Англія повинна картати за втрату очок лише себе. Команда Ходжсона мала вирішувати долю матчу ще до перерви. Можливо, спрацювало і прокляття стартових матчів на Євро. Англія ще ніколи не перемагала в своїй першій грі на чемпіонаті Європи. Не перемогла і цього разу.

Єдине, що зіпсувало картину від футболу, це чергові сутички фанатів. Цього разу прихильники збірних зіткнулись на трибунах марсельського стадіону. УЄФА обіцяє розібратися і покарати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-