Під Ейфелевою вежею відкрилася найбільша фан-зона Євро-2016

Під Ейфелевою вежею відкрилася найбільша фан-зона Євро-2016

Фото
Укрінформ
У Парижі за участю зірок французької популярної музики та культового DJ Давіда Гети пройшло офіційне відкриття найбільшої на Євро-2016 фан-зони на Марсовому полі біля Ейфелевої вежі.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Франції.

Організатори Євро-2016 за кілька діб до церемонії роздали 83 тис. безкоштовних запрошень до фан-зони. За кілька годин до початку програми усі газони Марсового поля біля підніжжя Ейфелевої вежі були зайняті глядачами. Щоб отримати доступ до фан-зони, гості повинні були пройти кілька перевірок співробітників служби безпеки під суворим контролем поліції та жандармерії.

У префектурі поліції Парижа повідомили, що жодного інциденту під час відкриття фан-зони зафіксовано не було.

Загалом фан-зона розміщена не площі понад 130 тис. кв. м (у сумі це площа 30 футбольних полів). Майданчик розрахований на 92 тис. уболівальників, він оснащений одним велетенським та 8-ма додатковими екранами. Фан-зона умовно буде поділена на чотири сектори: зона перегляду, розваг, ресторанів та ЗМІ. Потрапити до неї можна буде через один із семи входів. За безпекою у фан-зоні стежитимуть 400 приватних охоронців та 40 відеокамер. Для роботи у фан-зоні також буде залучено 100 рятувальників. Майданчик буде відкритий для уболівальників лише у дні проведення матчів чемпіонату.

Після заходу сонця організатори Євро-2016 підсвітили Ейфелеву вежу кольорами прапорів країн-учасниць фінальної частини європейського чемпіонату з футболу, а потім у фан-зоні розпочався концерт за участю відомих французьких зірок популярної музики, у якому взяли участь 11 виконавців (за кількістю футбольних гравців).

Сьогодні у цій найбільшій та ще двох фан-зонах (біля столичних стадіонів «Парк де Пренс» та «Стад де Франс») відбудеться перегляд першого матчу Євро-2016 за участю збірних Франції та Румунії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-