Андрій Шевченко: Багато стане зрозуміло після гри з Німеччиною

Андрій Шевченко: Багато стане зрозуміло після гри з Німеччиною

Укрінформ
Асистент головного тренера збірної України з футболу Андрій Шевченко дав перше інтерв'ю у Франції, куди наша команда прибула для участі у  Євро-2016.

Шевченко вважає, що ситуація відносно шансів нашої збірної по-справжньому проясниться після першого матчу команди на чемпіонаті проти Німеччини 12 червня, повідомляє Xsport.ua

"Багато що стане зрозуміло після першої гри з Німеччиною. Товариські матчі дають лише відносну картину готовності, адже проти вас не грають так, як у "справжньому" поєдинку. Але все стане зрозуміло, і це абсолюно точно, лише в останньому турі. Формула чемпіонату така, що пройти далі можна, маючи навіть 3 очки ", - сказав кращий бомбардир в історії збірної України.

Він також підкреслив, що наша команда прилетіла до Франції "не пізно, а в самий раз".

"На мій погляд ми прилетіли у самий раз. У нас вівторок день трансферу, і потім залишається чотири повних дні на цілеспрямовану підготовку до Німеччини. Цього цілком достатньо. Тим більше, що ми вже заклали основу в Італії і Швейцарії, а відрізняє ці країни від Франції, мабуть, лише погода. Тут нині значно спекотніше ", - заявив Шевченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-