Двоє кращих гравців дитячого турніру «Шкіряний м’яч» поїдуть на чвертьфінал Євро-2016

Двоє кращих гравців дитячого турніру «Шкіряний м’яч» поїдуть на чвертьфінал Євро-2016

Укрінформ
Денис Чайка та Максим Скибінський – найкращі гравці команд-переможниць Всеукраїнського дитячого футбольного турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» сезону 2015/16 - представлятимуть Україну в Міжнародному футбольному таборі Copa Coca-Cola у Франції.

Про це під час брифінгу розповіла представник компанії «Кока-Кола Україна» Олеся Жулинська, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Незабутньою подією стане для кращих учасників турніру присутність на чвертьфінальному матчі Євро-2016, який відбудеться на паризькому стадіоні «Стад де Франс». Також не менш важливо, що підлітки з багатьох країн світу зустрінуться і спілкуватимуться всім їм зрозумілою мовою – мовою футболу. Там же будуть тренування, змагання, зустріч із легендарним гравцем «Барселони» та збірної Іспанії Хаві. Окрім цього, діти побачать цікавинки французької столиці», - розповіла Жулинська.

Як повідомив представник компанії, «Кока-Кола» сприяє проведенню національних дитячих та юнацьких футбольних турнірів у різних у 60-ти країнах, в змаганнях беруть участь більш як мільйон юних футболістів. В Україні цей турнір відбувається шостий рік поспіль, залучаючи більш як 80% українських шкіл, а це - більше 35 тисяч команд.

Нагадаємо, що 7 червня в містечку Вишневе, що під Києвом, фінішував один із фіналів Всеукраїнського турніру "Шкіряного м'яча-Кубку Coca-Cola". Переможцем змагань стала команда ЗОШ № 19 м. Ужгород, яка у фінальному матчі з рахунком 3:0 переграла однолітків із ЗОШ № 309 м. Києва. Бронзу турніру здобули учні ЗОШ № 1 м. Кремечук, які в матчі за третє місце здолали команду Гімназії № 2 м. Дубно Рівненської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-