Албанія - Україна: Текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Албанія - Україна: Текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Футболісти збірної України проведуть сьогодні заключний контрольний поєдинок перед стартом на чемпіонаті Європи у Франції, в якому підопічні Михайла Фоменка в італійському Бергамо зустрінуться з іншим учасником Євро-2016 командою Албанії.

На сайті Укрінформу можна буде стежити за текстовою трансляцією матчу. Початок гри о 21.30.

Команди до цього зустрічалися чотири рази. У відбірковому турнірі чемпіонату світу-1998 "синьо-жовті" здобули дві мінімальні перемоги з рахунком 1:0, а в кваліфікації чемпіонату світу-2006 обіграли албанців в гостях (2:0) і розійшлися миром в Дніпропетровську (2:2).

В ході підготовки до Євро-2016 сьогоднішні суперники встигли провести по одному товариському матчу. 29 травня українці в результативному поєдинку виграли у збірної Румунії (4:3), а албанці перемогли команду Катару (3:1).

Збірна України вдруге в історії зіграє у фінальному турнірі континентальної першості. Чотири роки тому "синьо-жовті" на правах господарів без відбору отримали місце серед учасників Євро-2012. Цього ж разу команда Фоменка зуміла подолати кваліфікацію, взявши гору за сумою двох стикових матчів над збірною Словенії (2:0, 1:1).

Для Албанії це буде дебютний чемпіонат Європи. Команда італійського фахівця Джанні Де Б'язі фінішувала слідом за португальцями у відбірковій групі I, випередивши в суперечці за другу путівку збірну Данії.

Євро-2016 для українських футболістів розпочнеться 12 червня в Ліллі, де "синьо-жовті" спробують вперше в історії обіграти німців. Днем раніше в Лансі албанці зустрінуться з командою Швейцарії, у якої також ще жодного разу не вигравали.

Фото: footboom.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-