Євро-2016. Фоменко каже, що підготовка збірної йде за планом

Євро-2016. Фоменко каже, що підготовка збірної йде за планом

Укрінформ
Збірна України наполегливо готується до фінального турніру чемпіонату Європи з футболу. Усі у команді розуміють, що рівень матчів континентальної першості буде відчутно відмінним від національної Прем'єр-ліги.

Про це заявив у четвер головний тренер "синьо-жовтих" Михайло Фоменко на прес-конференції у готелі "Іден Рок" в Асконі (Швейцарія), де готуються "синьо-жовті". Завтра вранці українці виїдуть до італійського Бергамо, де відбудеться заключний контрольний матч з командою Албанії, повідомив прес-аташе національної команди Олександр Гливинський.

"Що би і хто б не казав, а відповіді на всі запитання завжди дає гра. Ми наполегливо готуємося до турніру. Хлопці розуміють, що рівень матчів континентальної першості буде відчутно відмінним від чемпіонату України. На нас чекають нелегкі зустрічі. Всі наші гравці - живі-здорові, тренуються, претензій щодо роботи ні до кого немає. Завтра - контрольна гра з Албанією, яка також дасть нам інформацію щодо того, як ми готуємся і що треба ще зробити", - сказав Фоменко.

На запитання від швейцарських журналістів про завдання, яке ставить перед собою збірна України на Євро-2016, наставник української збірної відповів: "Ми чітко усвідомлюємо, що група, в якій ми будемо змагатися - одна з найсильніших на турнірі. Не лише ми про це говоримо. Завдання, поставлене керівництвом ФФУ - вихід із групи. А далі - буде видно. Крок за кроком".

Фоменко задоволений рівнем конкуренції в команді, адже на кожній позиції вистачає гравців для ротації.

"Якби не були задоволені, не було б сенсу залишати гравців у команді. Перед вибором ми аналізували інформацію, яку дозволили нам отримати футболісти у навчально-тренувальному процесі", - підтвердив він.

За його словами, тренерський штаб "синьо-жовтих" вважає командою номер один в групі С - Німеччину, а за друге місце будуть боротися три інших збірних - Україна, Польща та Північна Ірландія.

Нагадаємо, 10 червня в матчі відкриття чемпіонату Європи на "Стад-де-Франс" в Сен-Дені збірна Румунії зустрінеться з господарями Євро-2016 командою Франції. Збірна України першу офіційну гру проведе 12 червня в Ліллі проти чинних чемпіонів світу німців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-