Євро-2016. Німці зіграють з Україною без Марко Ройса

Євро-2016. Німці зіграють з Україною без Марко Ройса

Укрінформ
Марко Ройс виявився одним з чотирьох півзахисників, які не потрапили в остаточну заявку збірної Німеччини на футбольне Євро-2016.

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, лідер дортмундської "Боруссії", який пропустив також переможний чемпіонат світу-2014, дізнався погані новини у свій 27-й день народження.

За словами наставника збірної Йоахіма Льова, Ройс не зміг відновитися після травми паху.

"На особистому рівні такі рішення завжди даються непросто. Медичний штаб не зміг дати нам чітких гарантій по Марко", - сказав наставник, додавши, що медики висловили сумніви, що він зможе зіграти на такому вимогливому турнірі, як Євро.

"Це велике розчарування для нього і для всіх нас. Якби Ройс був здоровий, це стало б великим плюсом для нашої команди", - сказав Льов.

Крім того, головний тренер Бундестім залишив за бортом чемпіонату Європи ще трьох півзахисників: Каріма Белларабі, Себастьяна Руді і Юліана Брандта.

"Всі гравці на тренуваннях виглядали дуже добре. Це не рішення проти даної четвірки. Швидше, на користь інших 23-х", - пояснив Льов.

Склад збірної Німеччини на Євро-2016:

голкіпери - Мануель Нойер ("Баварія"), Марк-Андре тер Стеген ("Барселона"), Бернд Лено ("Байєр");

захисники - Жером Боатенг ("Баварія"), Йонас Хектор ("Кельн"), Матс Хуммельс ("Боруссія", Дортмунд), Бенедикт Хеведес ("Шальке-04"), Шкодран Мустафі ("Валенсія"), Емре Джан ("Ліверпуль"), Антоніо Рюдігер ("Рома");

півзахисники - Самі Хедіра ("Ювентус"), Тоні Кросс ("Реал"), Месут Езіл ("Арсенал"), Юліан Дракслер ("Вольфсбург"), Бастіан Швайнштайгер ("Манчестер Юнайтед"), Йосуа Кімміх ("Баварія") , Юліан Вайгль ("Боруссія", Дортмунд), Лерой Сані ("Шальке-04").

нападники - Лукас Подольскі ("Галатасарай"), Томас Мюллер ("Баварія"), Маріо Гомес ("Бешикташ"), Маріо Гетце ("Баварія"), Андре Шюррле ("Вольфсбург").

Нагадаємо, збірна Німеччини буде першим суперником українських футболістів в групі С чемпіонату Європи у Франції. Зустріч чинних чемпіонів світу із "синьо-жовтими" відбудеться 12 червня в Ліллі.

Фото: ©Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-