Євро-2017. Українська

Євро-2017. Українська "молодіжка" програла македонцям

Укрінформ
Футболісти молодіжної збірної України (гравці до 21 року) зазнали четвертої поразки у відбірковому турнірі чемпіонату Європи і практично втратили шанси зіграти у фінальному турнірі Євро-2017 серед молодіжних команд.

У своєму шостому кваліфікаційному матчі "синьо-жовті", які проводили перший офіційний поєдинок під керівництвом Олександра Головка, поступилися у п'ятницю своїм ровесникам з Македонії - 0:2, повідомляє Укрінформ.

Авторами голів у ворота господарів стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського у Києві стали Марьян Радескі, який відзначився на 18-й хвилині, та Бесір Демирі (56).

Українцям залишилося зіграти чотири матчі у 3-й відбірковій групі: три зустрічі вдома - із Францією (2 вересня), Шотландією (6 вересня), Північною Ірландією (6 жовтня) та - одну у гостях - з Ісландією (11 жовтня).

Турнірне становище: Франція - 14 очок (після 7-ми ігор), Ісландія - 12 очок (6), Македонія - 12 (7), Шотландія - 8 (6), Україна - 4 (6), Північна Ірландія - 1 (6).

За підсумками відбіркового турніру десять переможців груп і чотири команди, які посіли другі місця і мають кращу статистику в поєдинках з першою, третьою, четвертою та п'ятою збірними своїх груп, вийдуть у плей-офф кваліфікації.

Фінальна стадія Євро-2017 серед молоді пройде в Польщі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-