Українські легкоатлети виграли

Українські легкоатлети виграли "срібло" і "бронзу" у Сенегалі

Укрінформ
Українські легкоатлети стали призерами сьомого етапу Світового виклику IAAFWorldChallenge, що пройшов у Дакарі (Сенегал).

Як повідомляє Федерація легкої атлетики України (ФЛАУ), друге місце посіла срібний призер чемпіонату Європи з бігу на 400 метрів з бар'єрами Анна Тітімець, яка подолала дистанцію за 56,70 секунди. Швидше це зробила лише полька Йоанна Лінкевич (56,56).

"Для Анни змагання у Дакарі стали другим міжнародним стартом за тиждень. 22 травня вона взяла участь у етапі "Діамантової ліги" в Рабаті, де фінішувала четвертою. Тітімець, як і ще одна наша бар’єристка Анна Рижикова, уже мають нормативи і на Олімпійські ігри, і на чемпіонат Європи", - йдеться у повідомленні ФЛАУ.

Молотобойці у Сенегалі змагалися у рамках легкоатлетичної серії IAAFHammerThrowChallenge. Українець Євген Виноградов замкнув трійку кращих з результатом 74,53 метра. Переможцем змагань став білорус Павло Барейша (75,29), Сергей Маргієв з Молдови - другий (75,13).

Це був перший виступ Євгена у рамках серії нинішнього року. Переможця наприкінці сезону визначать за сумою результатів на всіх етапах. Наразі Виноградов посідає 11-те місце. Лідирує чех Лукаш Меліх, який за сумою двох етапів наметав 150,14 метра.

Виноградов, як і Тітімець, також виконав нормативи на Олімпійські ігри і чемпіонат Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-