Збірна України почала готуватися до Євро-2016 у неповному складі

Збірна України почала готуватися до Євро-2016 у неповному складі

Відео
Укрінформ
У п’ятницю, 20 травня, команда Михайла Фоменка провела перше тренування перед від’їздом за кордон для підготовки до фінальної частини Чемпіонату Європи-2016.

Про це інформує football24.

"Збірна України вже традиційно зібралася у Козині, але безпосередню підготовку до Євро-2016 розпочала у неповному складі: без гравців "Шахтаря" та "Зорі", які в суботу зійдуться у вирішальному матчі Кубку країни, двох легіонерів - Євгена Коноплянки та Анатолія Тимощука, представників дніпропетровського "Дніпра" Артема Федецького та Руслана Ротаня, які відпросилися у тренерського штабу залагодити побутові проблеми перед від’їздом, а також "динамівця" Сергія Сидорчука, який "випав" із застудою", - пише видання.

Відтак у першому тренуванні "синьо-жовтих" взяли участь лише 9 футболістів - Денис Бойко, Євген Хачеріді, Сергій Рибалка, Денис Гармаш, Євген Шахов, Андрій Ярмоленко, Олег Гусєв, Роман Зозуля та Артем Кравець.

У суботу ввечері до команди №1 приєднаються решта футболістів, а у неділю, 22 травня, на Михайлівській площі у Києві пройде церемонія проводів національної команди на Євро-2016. Гравці та тренерський штаб разом із родинами, візьмуть курс на Італію, де пройде перший закордонний збір перед турніром.

Фото: ФФУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-