Українські спортсмени вже вибороли 156 ліцензій для участі в Олімпіаді у Ріо

Українські спортсмени вже вибороли 156 ліцензій для участі в Олімпіаді у Ріо

Укрінформ
Українські спортсмени вже вибороли 156 ліцензій на участь в Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Міністр молоді та спорту Ігор Жданов разом із президентом НОК України Сергієм Бубкою завітали до залів спортивної гімнастики, важкої атлетики, вільної та греко-римської боротьби. Зокрема, Ігор Жданов поспілкувався з одним із володарів олімпійської ліцензії зі спортивної гімнастики Ігорем Радівіловим та тренером збірної Геннадієм Сартинським... Станом на 16 травня українські спортсмени вже вибороли 156 ліцензій у 25 видах спорту на участь в Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро", - йдеться у повідомленні.

Ігор Радівілов і Геннадій Сартинський розповіли, що закуплене Міністерством молоді та спорту і НОК України сучасне обладнання покращило спортивні результати. Це у повній мірі проявилося на нещодавньому Кубку Світу у Болгарії, де Радівілов разом із Олегом Верняєвим на двох вибороли 5 із 6 можливих золотих нагород.

«Хлопці змагалися на тих же нових снарядах, що були закуплені нами для бази «Конча-Заспа». Вкотре переконався, що на нове обладнання для провідних олімпійських збірних команд України державі потрібно виділяти гроші, як би складно не було. Розраховуємо на виділення відповідних коштів при внесенні змін до Державного бюджету на 2016 рік», - зазначив міністр.

Президент НОК України Сергій Бубка також повідомив про виділення 70 щомісячних стипендій у 7,5 тис. грн. для провідних спортсменів - учасників Ігор у Ріо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-