У Повєткіна знайшли допінг

У Повєткіна знайшли допінг

Укрінформ
У допінг-пробі російського боксера Олександра Повєткіна виявлено мельдоній, однак його промоутери сподіваються, що спортсмени не виключать зі змагань.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на Андрія Рябинського - главу промоутерської компанії, що представляє інтереси Повєткіна. За словами Рябинського, в крові боксера виявили залишкові сліди мельдонію в дуже низькій концентрації.

«Він вживав його у вересні минулого року. Після 1 січня - не вживав. Ситуація неоднозначна. Допінг-проба бралася в квітні. Ми в контакті з WBC (Всесвітньою боксерською радою)», - сказав він.

«Приймати рішення про те, чи буде бій (з Вайлдером. - ред.) чи ні - вони будуть», - додав промоутер. (21 травня Повєткін в Москві мав битися за титул WВС у суперважкій вазі з американським чемпіоном Деонтеєм Вайлдером. - ред.).

У свою чергу в WBC заявили, що наразі не приймали рішення про скасування двобою.

«Ми в курсі цієї ситуації. Зараз WBC збирає інформацію для проведення розслідування. Після його завершення все буде оголошено», - заявив президент організації Маурісіо Сулейман.

Мельдоній потрапив у список заборонених препаратів, який підготувало Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA), з 1 січня 2016 року. Препарат віднесли до класу «Гормони і модулятори метаболізму».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-