Майно Металіста арештували за борги

Майно Металіста арештували за борги

Укрінформ
Київський районний суд міста Харкова заарештував майно ФК "Металіст" через борги перед комунальними службами.

Відповідні документи з'явилися на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

За даними правоохоронців, заборгованість "Металіста" перед комунальним підприємством "ОСК Металіст" становить 4,123 мільйона гривень. Вже тривалий час заборгованості перед підприємством не погашаються.

Як зазначив Київський районний суд Харкова, кошти, які надходять на рахунки ФК "Металіст", перераховуються фіктивним компаніям і організаціям та розкрадаються.

З метою ухилення від відшкодування боргу ФК "Металіст" може зробити спробу продажу об'єктів нерухомості, серед яких називають ТОВ "Металіст холдинг" і ТОВ "Металіст-арена", що може серйозно перешкодити кримінальному провадженню і принести великі збитки КП "ОСК Металіст".

Внаслідок усього вищевикладеного суд прийняв рішення накласти арешт на ФК "Металіст", "Металіст холдинг" і "Металіст арену". Таким чином, заарештована база клубу, стадіон та інші приміщення. Арешт на рахунки клубу накладено не було.

26 квітня стало відомо, що "Металіст", а також "Говерла" та "Волинь" не отримали атестат на новий сезон УПЛ через серйозні фінансові проблеми. Зокрема, відомо, що у харків'ян є величезні борги по зарплаті перед колишніми гравцями команди, так і перед футболістами з нинішнього складу. Президент УПЛ Володимир Генінсон, коментуючи розмір боргів "Металіста", називав суму в 25 мільйонів доларів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-