Збірну України 22 травня урочисто проведуть на футбольне Євро-2016

Збірну України 22 травня урочисто проведуть на футбольне Євро-2016

Укрінформ
У Києві 22 травня відбудуться урочистості, присвячені від’їзду національної збірної України з футболу на чемпіонат Європи-2016, що за місяць розпочнеться у Франції.

Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

"У святковій церемонії, яка розпочнеться о 12.00 на Михайлівській площі столиці у рамках святкування днів Європи в Україні, візьмуть участь гравці та тренери національної команди країни, президент Федерації футболу України Андрій Павелко, голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко, міністр молоді та спорту України Ігор Жданов та амбасадори національної команди на Євро-2016", - йдеться у повідомленні.

Цього дня у вболівальників буде можливість ще раз згадати шлях нашої збірної до фінальної частини першості континенту, привітати та надихнути футболістів, які будуть захищати честь України на футбольних полях Франції, отримати м’ячі з автографами гравців "синьо-жовтих", та разом із гуртом "Тінь сонця" виконати пісню "Їхали козаки", яка буде музичною візитною карткою нашої команди на Євро-2016.

Нагадаємо, що фінальний турнір Євро-2016 пройде у десяти містах Франції з 10 червня по 10 липня. На груповій стадії збірна України зіграє у квартеті С разом із командами Німеччини (12 червня, Лілль), Північної Ірландії (16 червня, Ліон) та Польщі (21 червня, Марсель).

Фото: radiosvoboda.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-