ЧС-2016 з хокею: тренерський штаб Росії поки що без георгіївських стрічок

ЧС-2016 з хокею: тренерський штаб Росії поки що без георгіївських стрічок

Фото, відео
Укрінформ
У третій день Чемпіонату світу з хокею, що проходить в Москві та Петербурзі, Росія лише в третьому періоді вирвала перемогу у Казахстану.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Мої хлопці сьогодні гідно грали з сильним і талановитим суперником. Ви самі бачили, почали не встигати тільки в третьому періоді. Але це і зрозуміло – у нас вчора був важкий матч зі швейцарцями, а Росія відпочивала», - сказав тренер казахстанців Андрій Назаров, коментуючи гру.

Дійсно, до 48 хвилини матчу йшли «гойдалки» - команди по черзі виходили вперед. Але в 48.38 встановився остаточний рахунок – 6:4.

На прес-конференції молода журналістка почала питати тренера росіян Олега Знарка, як, мовляв, збирається грати з Латвією 9 травня, «тому що ви розумієте, що в цей день всі чекають тільки перемоги». Олег Валерійович спокійно відповів, що для нього «всі матчі однаково важливі».

Варто нагадати, що на чемпіонатах світу в 2014 і 2015 році Знарок двічі 9 травня перемагав всуху - 5:0 (Швейцарію) і 7:0 (Білорусь). Причому обидва рази він виходив на тренерський місток без стрічки. І надів її з якоїсь причини лише на другий період матчу з білорусами. Тож чи буде Знарок 9 травня з георгіївською стрічкою – це невелика окрема інтрига ЧС-2016.

У другому недільному матчі Групи А в Москві зустрічалися невдахи першого туру: Норвегія обіграла Швейцарію в овертаймі 4:3. А у вечірньому матчі Швеція досить впевнено розібралася з Данією 5:2.

У Групі, що грає в Петербурзі, турнір, як і раніше проходить без несподіванок. Фаворити впевнено, «в одну хвіртку», набирають свої очки: Канада-Угорщина 7:1, Фінляндія-Німеччина 5:1, Словаччина-Франція 5:1.

З нехокейних новин сьогоднішній день відзначений у Москві тим, що в Парку легенд, де розташована льодова арена, біля рамок огляду вперше з'явилася спецмашина стеження. Вона добре відома москвичам, які беруть участь в акціях протесту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-