У стартовому матчі ЧС-2016 Росія крупно програла Чехії

У стартовому матчі ЧС-2016 Росія крупно програла Чехії

Фото
Укрінформ
Вкрай невдало розпочала російська збірна першість світу з хокею, що відкрився в п'ятницю в Москві і в Петербурзі. Вона всуху програла збірній Чехії.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У Москві та Петербурзі почалося першість світу з хокею. Відкривали її прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, мер Москви Сергій Собянін і міністр спорту Росії Віталій Мутко. Президент країни Володимир Путін волів виїхати до Сочі, де на цей день була запланована зустріч з прем'єр-міністром Японії.

Очевидно, це не випадково, оскільки досі Росія ще жодного разу не вигравала першості, які проходили у неї вдома. Невдало розпочався для Росії і цей чемпіонат – суха поразку від давніх принципових суперників - збірної Чехії – 3:0.

У другому матчі Групи А, яка грає в Москві, збірна Латвії заробила перше очко. А могла взяти і більше: вона лише на останній хвилині овертайму пропустила шайбу від сильної Швеції. Врешті - 1:2.

У Групі B, що грає в Петербурзі, в обох матчах один з суперників був явною сильнішим: Канада - США 5:1, Фінляндія - Білорусь 6:2.

У фан-зоні першості, відкритій для вболівальників, дивно виглядали талісмани чемпіонату – матрьошки у формі російської збірної. На обличчях у них – злі оскали, у деяких не вистачає зубів, а на череві напис «За Родину!».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-