Матч

Матч "Шахтар"-"Динамо" у Львові охоронятимуть близько 500 поліцейських

Укрінформ
У Львові охорону громадського порядку на стадіоні "Арена Львів" забезпечуватимуть близько 500 правоохоронців.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції у Львівській області.

"Під час матчу Чемпіонату України між командами «Шахтар» (Донецьк) – «Динамо» (Київ), що відбудеться 1 травня на стадіоні «Арена Львів», публічний порядок забезпечуватимуть близько п’ятисот працівників поліції", - йдеться у повідомленні.

Очікується, що футбольний матч на «Арені Львів» відвідають 20 тисячі вболівальників.

«Головне наше завдання – це охорона публічного порядку, недопущення будь-яких провокацій та попередження терористичних загроз», - розповів заступник начальника ГУ Національної поліції у Львівській області полковник поліції Сергій Маруняк.

Стадіон та прилеглу територію перед матчем обстежать вибухотехніки та кінологи, а на вокзалах, куди прибуватимуть вболівальники, у центральній частині міста та на площі біля стадіону нестимуть службу 485 працівників поліції. Також правоохоронці допомагатимуть стюардам виявляти заборонені предмети при входах на «Арену Львів».

Як повідомляло агентство, у неділю, 1 травня, на стадіоні "Арена Львів" відбудеться центральний матч 24-го туру чемпіонату України з футболу, в якому донецький "Шахтар" зустрінеться з новоспеченим чемпіоном країни київським "Динамо".

На сайті Укрінформу можна буде стежити за текстовою трансляцією поєдинку. Початок матчу о 19.30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-