"Шахтар" сьогодні зустрінеться з "Динамо". Текстова трансляція на Укрінформі

Укрінформ
У неділю, 1 травня, на стадіоні "Арена Львів" відбудеться центральний матч 24-го туру чемпіонату України з футболу, в якому донецький "Шахтар" зустрінеться з новоспеченим чемпіоном країни київським "Динамо".

На сайті Укрінформу можна буде стежити за текстовою трансляцією поєдинку. Початок матчу о 19.30.

Традиційно центральний матч за два тури до завершення змагань цілком міг би вирішувати долю золотих нагород. Проте суперники зіграли у заочній суперечці з початку весни по 7 матчів, які динамівці пройшли без втрат, а "Шахтар" недорахувався семи очок. Тому залишається питання престижу, причому не можна говорити, що так питання стоїть лише для донеччан. По-перше, столична команда пригадує домашню поразку з неприємним рахунком 0:3, за яку потрібно реабілітуватись, по-друге, для "Динамо" Прем'єр-ліга - єдиний турнір, де гравці ще можуть самостверджуватись навіть після завоювання дуже важливого титулу.

Як стверджує прес-служба Прем'єр-ліги, у номінальних господарів "Арени Львів" думки зараз поділяються між трьома фронтами, і логічно думати, що головна увага Мірчі Луческу спрямована все ж на Лігу Європи УЄФА та Кубок України. Тому у такій ситуації з великою ймовірністю на львівське поле вийдуть ті, на кого не робиться першочергова тренерська ставка в іграх проти іспанської "Севільї".

Не виключено, що меншою мірою, але також на ротацію піде й Сергій Ребров. Він цілком може дати реалізувати амбіції виконавцям, які не повною мірою розкрили себе протягом сезону, що завершується. Ця зустріч має і додаткове суперництво двох найкращих ліній змагань - захисної у "Динамо" (зокрема, кияни востаннє пропускали ще 11 березня, і цей гол для голкіперів чемпіона є єдиним у 2016 році у регулярній першості) та атакувальної у "Шахтаря" ("гірники" забивають у середньому понад 3 м’ячі за гру, а відзначаються вони щоразу після 14 серпня минулого року).

Нагадаємо, київське "Динамо" за три тури до фінішу достроково виграло національну першість.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-