Аліша Кіз заспіває перед фіналом Ліги чемпіонів УЄФА

Аліша Кіз заспіває перед фіналом Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Популярна співачка і автор пісень Аліша Кіз виступить зі своїми музичними композиціями на церемонії відкриття фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, який пройде 28 травня на стадіоні "Сан-Сіро" в Мілані.

Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

"У співпраці з Pepsi європейський футбольний союз оголосив, що Аліші Кіз буде відведена одна з головних ролей на концерті перед міланським фіналом 28 травня. Очікується, що за ходом матчу спостерігатимуть 180 мільйонів уболівальників, а пряма трансляція найпопулярнішого серед телеглядачів щорічної спортивної події на планеті буде вестися в 220 країнах світу", - зазначається у повідомленні.

Самій співачці вже не терпиться представити свої нові музичні твори на фіналі Ліги чемпіонів, увага до якого прикута в усьому світі.

"Це потужне подія, яка залишиться в історії. Воно відображає дух наших спільних цінностей, які ми поділяємо незалежно від того хто ми і де ми живемо. Для мене велика честь стати частиною такої улюбленої всіма події", - сказала Аліша Кіз.

Нагадаємо, учасниками фіналу Ліги чемпіонів 2016 стануть переможці протистоянь "Манчестер Сіті" - "Реал" і "Атлетико" - "Баварія".

Фото: ©UEFA.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-