"Реал" і "Манчестер Сіті" - перші півфіналісти Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Першими півфіналістами Ліги чемпіонів УЄФА стали футболісти іспанського "Реала" і англійського "Манчестер Сіті".

Мадридці залишили за бортом турніру віце-чемпіона німецької Бундесліги "Вольфсбург", а "Манчестер Сіті" змусив зійти з дистанції французький "Парі Сен-Жермен", повідомляє Укрінформ.

"Реал", який поступився "Вольфсбургу" на виїзді (0:2), взяв реванш на рідному "Сантьяго Бернабеу" - 3:0. Хет-трик до свого активу записав Кріштіану Роналду, який відзначився на 16, 17 і 77 хвилинах.

"Манчестер Сіті" завдяки голу Кевіна де Брейне (76) взяв гору на домашній арені "Етіхад" з рахунком 1:0, перегравши "Парі Сен-Жермен" за сумою двох матчів 3:2.

Решта учасників 1/2 фіналу Ліги чемпіонів визначаться в середу, 13 квітня. На "Вісенте Кальдерон" в Мадриді "Атлетико" прийматиме чинного володаря титулу каталонську "Барселону" (перша гра - 1:2), а на стадіоні "Ештадіу да Луш" в Лісабоні "Бенфіка" у повторному чвертьфінальному протистоянні зустрінеться з мюнхенською "Баварією" (0:1).

Жеребкування півфінальної стадії турніру відбудеться 15 квітня в Ньйоні (Швейцарія), матчі пройдуть 26-27 квітня і 3-4 травня.

Фінал головного клубного єврокубка 28 травня прийматиме стадіон "Сан-Сіро" в Мілані (Італія).

Фото: AFP/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-