Українських біатлоністів тренуватиме словак Юрай Санітра

Українських біатлоністів тренуватиме словак Юрай Санітра

Укрінформ
Президент федерації біатлону України Володимир Бринзак під час брифінгу, що відбувся у четвер в офісі НОК України, оголосив ім'я нового старшого тренера нашої чоловічої збірної. Ним став відомий словацький фахівець Юрай Санітра.

Санітра присвятив розвитку біатлону у Словаччині понад два десятиліття. В якості особистого тренера він привів Анастасію Кузьміну до титулу дворазової олімпійської чемпіонки, а Павола Гурайта - до бронзовій нагороди Олімпіади у Ванкувері, повідомили Укрінформу у прес-службі Федерації біатлону України.

"Сьогодні я відчуваю великі емоції, тому що вперше зможу працювати у такій великій команді, як збірна України, - сказав Санітра. - Сергій Семенов нинішнього року завоював медаль чемпіонату світу. Це - висота, до якої ми будемо прагнути і на Олімпійських іграх. Я все буду робити для того, щоб чоловіча збірна в умовах серйозної конкуренції стала такою командою, яка зробить рекламу Україні. Це моя мета. Я вже знаю, як приємно завойовувати золото Олімпіади, і хотілося б пережити ці відчуття ще раз - з чоловічою командою України".

Фото: wintersportsworld.sk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-