"Манчестер Сіті" - "Динамо": Текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Футболісти київського "Динамо" проведуть у вівторок матч у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому чемпіони України на виїзді зустрінуться з віце-чемпіоном Англії "Манчестер Сіті".

На сайті Укрінформу можна буде стежити за текстовою трансляцією матчу. Початок гри о 21.45.

Першу гру, яка відбулася 24 лютого на столичному НСК "Олімпійський", динамівці програли з рахунком 1:3.

Кияни вже програвали в цьому сезоні в Англії, поступившись лондонському "Челсі" на груповому етапі (1:2). Але в інших виїзних поєдинках - проти "Маккабі" (2:0) і "Порту" (2:0) - "біло-сині" святкували перемоги.

П'ять років тому "Динамо" і "Манчестер Сіті" зустрічалися на цій стадії Ліги Європи. Кияни тоді пройшли далі, вигравши вдома (2:0) і мінімально поступившись на виїзді (0:1).

"Динамо" грає в плей-оф Ліги чемпіонів вперше за останні 17 років. У сезоні 1998-1999 років "біло-сині" під керівництвом Валерія Лобановського дійшли до півфіналу найпрестижнішого клубного турніру континенту.

"Манчестер Сіті" ж постарається вперше в своїй історії вийти у чвертьфінал Ліги чемпіонів. Тим більше, що "містяни" ніколи не втрачали загальну перемогу після виграшу в гостьовому першому матчі. Останній з шести таких випадків припав на 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА-2011/12, коли манчестерці здолали "Порту" (2:1 - на виїзді, 4:0 - вдома).

За словами головного тренера "Динамо" Сергія Реброва, шанси у його команди, незважаючи на домашню поразку, залишаються.

"Постараємося не нервувати. Якщо вийде, то, думаю, у нас буде шанс. Гольові моменти прийдуть, якщо гравці будуть спокійні. Будемо битися за потрібний результат незалежно від результату першого матчу. Потрібно не втрачати концентрацію, ретельно працювати і бути сильними. Але ще важливіше бути командою. У нас чимало класних гравців, але необхідно при цьому бути єдиним цілим. Ми маємо намір грати з максимальною самовіддачею з перших хвилин, хоча це у нас не завжди виходить", - сказав Ребров напередодні гри.

Наставник "Манчестер Сіті" Мануель Пеллегріні в свою чергу заявив, що виставить найсильніший склад, тому що його команді потрібна перемога.

"Важливо пам'ятати, що ця задача ще не вирішена. Нам буде протистояти серйозний суперник, який не раз брав участь у матчах на такому рівні. Так що наша головна мета - пройти до чвертьфіналу, а там вже подивимося, з ким доведеться зіграти. Матч розпочнеться при рахунку 0:0, і на своєму полі ми повинні бути краще "Динамо". Я виставлю найсильніший склад, тому що в цій зустрічі нам необхідно перемагати", - наголосив  Пеллегріні.

Матч "Манчестер Сіті" - "Динамо" буде обслуговувати бригада арбітрів з Румунії на чолі з Овідіу Хацеганом. Функції делегата УЄФА покладені на португальця Жоау Мораїша. Суддівський спостерігач - Франк де Блекере (Бельгія).

Жеребкування 1/4 фіналу Ліги чемпіонів пройде 18 березня в штаб-квартирі УЄФА в Ньйоні (Швейцарія).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-