Луческу пояснив програш Шахтаря

Луческу пояснив програш Шахтаря

Укрінформ
Дніпро заслужено переміг Шахтар у матчі 18-го туру Української прем'єр-ліги за рахунок кращої адаптації до поля, тактичної грамотності та агресивності.

Про це на прес-конференції заявив головний тренер "гірників" Мірча Луческу.

"Заслужена перемога "Дніпра" - нічого не обговорюється. Вони хотіли набагато більше та були більш агресивнішими. З їхнього боку було більше руху. "Дніпро" краще адаптувався до такого непростого поля та виглядав тактично грамотно", - сказав він.

"Усе могло змінитися, якби Феррейра реалізував вихід сам на сам за рахунку 1:1. Але він не забив... На останніх хвилинах тайму забив Шахов. Уся гра, у тому числі з нашого боку, була дуже нервозною й агресивною", - додав Луческу. Утім зазначив, що "Шахтар" вийшов на поле після тяжкого матчу з "Андерлехтом".

Луческу припустив, що, можливо, було помилкою не виставити на гру Кучера, Ракицького й Ісмаїлі, але тренер хотів зберегти їх "свіжими" до Брюсселя. "Якби не було гри через два-три дні, то я б виставив повністю основний склад, і, може, щось би змінилося. Міг зіграти Тайсон, але я його притримав", - зазначив головний тренер "Шахтаря".

На жаль гравці, які вийшли замість них "не були на рівні сьогоднішньої гри. Їм було важко впоратися з агресивністю та швидкістю Зозулі та Матеуса. М'ячі так і було забито: через наполегливість нападників "Дніпра", - визнав Луческу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-