Марченко переміг росіянина Турсунова на турнірі у США

Марченко переміг росіянина Турсунова на турнірі у США

Укрінформ
Український тенісист Ілля Марченко успішно стартував на турнірі ATP Masters із призовим фондом понад 6 мільйонів доларів BNP Paribas Open в Індіан-Веллс (США).

У стартовому матчі донеччанин за 2 години 2 хвилини обіграв росіянина Дмитра Турсунова - 7:5, 7:6 (8:6).

У другій партії Марченко поступався 2:5, але зумів вирівняти становище і здобути перемогу на тайбрейку.

Наступним суперником Іллі стане третя "ракетка" турніру швейцарець Станіслас Вавринка. Це буде перша очна зустріч між тенісистами.

Став відомий опонент у другому колі змагань в Індіан-Уеллс  і у киянина Олександра Долгополова. Це Робін Хаасе з Нідерландів. Голландський тенісист у матчі першого кола переграв Дієго Шварцмана з Аргентини - 6:3, 6:4.

Долгополов і Хаасе зіграють один з одним вже уп'яте. Рахунок особистих зустрічей між ними рівний - 2-2. Востаннє суперники зустрічалися на турнірі ATP в Акапулько. Українець здобув перемогу - 6:3, 6:3.

У жіночих змаганнях турніру WTA Premier Mandatory BNP Paribas Open в Індіан-Веллс харків'янка Еліна Світоліна у другому раунді гратиме з Аннікою Бек з Німеччини, яка виграла на старті у американки Бетані Маттек-Сендс - 6:2, 6:2.

Це буде друга особиста зустріч між Світоліною та Бек. Першу у третьому раунді Ролан Гаррос-2015 виграла українка з рахунком 6:3, 2:6, 6:4.

На фото: Ілля Марченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-