Євро-2016: збірна Польщі вважає Україну сильною командою

Євро-2016: збірна Польщі вважає Україну сильною командою

Укрінформ
У національній збірній Польщі з футболу суперника по групі – збірну України - поважають і вважають сильною командою.

Про це в коментарі власному кореспондентові Укрінформу в Польщі за 100 днів до початку Євро-2016 наголосив речник польської федерації футболу (PZPN) Якуб Квятковський.     

"Україна є сильною командою, і українців, як і нас, чекають складні матчі. Для нас поєдинок з українцями буде третім у групі, і ми робитимемо усе можливе, щоб перед ним уже гарантувати собі вихід з групи. Ми поважаємо кожного суперника, але для нас найважливішим є перший матч на Євро-2016 - з Північною Ірландією", - наголосив Квятковський.

Речник PZPN зазначив, що наразі незначні травми мають гравці національної збірної Гжегож Крихов’як ("Севілья", Іспанія) і Кшиштоф Мончинський ("Вісла", Краків). Утім, він зауважив, що футболісти до кінця березня вже вийдуть на поле. Квятковський додав, що всі основні футболісти збірної Польщі зараз здорові, і висловив сподівання, що ситуація не зміниться до початку Євро-2016.

Нагадаємо, у відбірковій групі С на Євро-2016 суперниками збірної України, крім поляків, будуть ще збірні Німеччини та Північної Ірландії. Свої поєдинки у груповій фазі Україна проведе з Німеччиною 12 червня, з Північною Ірландією 16 червня, а 21 червня – з Польщею.

Турнір розпочнеться 10 червня матчем Франція-Румунія, а завершиться фінальним поєдинком 10 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-