Ліга чемпіонів:

Ліга чемпіонів: "Реал" обіграв римлян, в Генті домінував "Вольфсбург"

Укрінформ
Гостьовою перемогою "Реала" над "Ромою" і успіхом "Вольсбурга" в Генті завершилися в середу чергові поєдинки 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

Футболісти іспанського "Реала" здолали в Італії "Рому" з рахунком 2:0, а бельгійський "Гент" не зміг уникнути поразки в матчі з німецьким "Вольфсбургом" - 2:3, повідомляє Укрінформ.

Свою ігрову перевагу на Олімпійському стадіоні в Римі мадридці втілили після перерви в голи Кріштіану Роналду (57-ма хвилина) і Хесе Родрігеса (86), дозволивши Зінедіну Зідану відсвяткувати тренерський дебют в Лізі чемпіонів перемогою.

У свою чергу на "Гент Стедіум" спочатку домінували гості, які до середини другого тайму забили три м'ячі зусиллями Юліана Дракслера, який оформив дубль на 44-й і 54-й хвилинах, і Макса Крузе (60). Незадовго до фінального свистка голи престижу Свена Кумса (80) і каліфа Кулібалі (89) до мінімуму скоротили відставання "Гента".

Матчі у відповідь пройдуть 8 березня в Мадриді і Вольфсбургу.

Наступного тижня відбудуться ще чотири гри 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. 23 лютого: "Арсенал" (Англія) - "Барселона" (Іспанія), "Ювентус" (Італія) - "Баварія" (Німеччина); 24 лютого: "Динамо" (Київ, Україна) - "Манчестер Сіті" (Англія), ПСВ "Ейндховен" (Голландія) - "Атлетіко" (Іспанія).

Фото: AFP/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-