НСК

НСК "Олімпійський" запевнив, що арешт майна не позначиться на матчах

Укрінформ
Національний спортивний комплекс «Олімпійський» працює в штатному режимі та проводить активну підготовку до матчу 1/8 Ліги Чемпіонів між ФК "Динамо" Київ (Україна) та ФК "Манчестер Сіті" Манчестер (Англія), що відбудеться 24 лютого. 

Так прокоментували у прес-службі стадіону інформацію щодо арешту майна

"У зв’язку із можливим спекулюванням зазначеною інформацією, доводимо до Вашого відома, що стадіон працює в штатному режимі та проводить активну підготовку до матчу 1/8 Ліги Чемпіонів між ФК "Динамо" Київ (Україна) та ФК "Манчестер Сіті" Манчестер (Англія), що відбудеться 24 лютого 2016 року о 21:45", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що ситуація із заборгованістю бере початок ще в грудні 2012 року, коли держава припинила фінансування програми, яка була відкрита задля підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. "З боку держави не були погашені всі заборгованості з фінансування, саме тому і виникла ситуація із арештом майна НСК", - наголошується у повідомленні.

Наразі керівництво стадіону вживає всі можливі заходи щодо погашення заборгованості. До вирішення зазначеної проблеми долучені Міністерство молоді та спорту і профільний комітет Верховної Ради.

Нагадаємо, Державна виконавча служба заарештувала майно державного підприємства "Національний спортивний комплекс Олімпійський" за борги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-