Дата і місце бою-реваншу Ф'юрі - Кличко ще не затверджені

Дата і місце бою-реваншу Ф'юрі - Кличко ще не затверджені

Укрінформ
Дата і місце проведення реваншу британці Тайсона Ф'юрі і українця Володимира Кличка ще не затверджені офіційно - команди боксерів продовжують обговорювати можливі варіанти. Однак, вже відомо, що бій не відбудеться 7 травня, як планувалося спочатку, оскільки в цей же вікенд Амір Хан битиметься в США з Саулом Альваресом.

Про це повідомляє vRINGe.com.

Щодо місця проведення, ясності теж поки немає, але сам Тайсон, будучи чинним чемпіоном, не проти продиктувати умови і влаштувати зустріч десь у Великій Британії.

"Сподіваюся, що все вирішиться якомога швидше. Мені все одно, де відбудеться бій, і якщо буде потрібно знову відправитися до Німеччини, немає проблем. Однак, я б вважав за краще Британію, тому що хочу, щоб на цей раз він /Кличко/ завітав в лігво лева", - цитує Тайсона BBC.

"Взагалі моя мрія - бій на "Олд Траффорд" /стадіон футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" - прим. ред./, який я відвідую з дитинства і завжди мріяв побитися на арені "Юнайтед". Якщо не вийде з цим стадіоном, тоді "Уемблі" підійде. Ну а якщо не "Уемблі", тоді "Кардіф". Або "Стокпорт". Ой, та де завгодно, лише б у Британії!", - резюмував Ф'юрі.

Нагадаємо, 28 листопада минулого року Володимир Кличко програв за очками в Дюссельдорфі Тайсону Ф'юрі, втративши чемпіонські пояси за версіями WBO, WBA, IBF і IBO. Титулами IBF і IBO Кличко володів 9 років і 7 місяців, WBO - 7 років і 9 місяців, а пояс WBA він завоював в липні 2011 року.

Фото: vesti-ukr.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-