Яковенко і Корзун посилять конкуренцію в

Яковенко і Корзун посилять конкуренцію в "Динамо" - Дем'яненко

Укрінформ
Екс-наставник київського "Динамо" Анатолій Дем'яненко упевнений, що новачки клубу Олександр Яковенко та Микита Корзун перед матчами Ліги чемпіонів посилять конкуренцію у столичній команді.

Крім того, він вважає, що лідеру "Динамо" Андрію Ярмоленку не варто було перед Євро-2016 переходити до європейського клубу, повідомляє MatchDay

"Обидва новачки складуть конкуренцію гравцям "Динамо". Якщо динамівські селекціонери звернули на Корзуна увагу, значить він талановитий і перспективний гравець. Що стосується Яковенка, то це досвідчений футболіст, грає на різних позиціях у центрі поля, на флангах, тож він рекомендацій не потребує і, очевидно, був потрібен "Динамо" і Сергію Реброву. З приводу Ярмоленка скажу, що немає нічого страшного в тому, що він зараз не перейшов до західноєвропейського клубу. Попереду Євро-2016, а нова команда - це адаптація та інші моменти, що пов'язані із переїздом до чужої країни. При всьому таланті Андрія, жоден футболіст світу не має гарантій, що заграє у новому для себе клубі. Ось вже після чемпіонату Європи можна подумати про подальшу кар'єру і переїзд до  Європи ", - заявив Дем'яненко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-