Київське

Київське "Динамо" зіграло передостанній спаринг на першому зборі

Укрінформ
Футболісти київського "Динамо", які продовжують підготовку до другої частини сезону на тренувальному зборі в Марбельї (Іспанія), провели у понеділок черговий контрольний матч, зігравши внічию (1:1) проти німецького клубу "Мюнхен-1860".

Про це повідомляє Dynamo.kiev.ua.

"Перший тайм вийшов досить нудним: кияни, що грають під навантаженнями, намагалися не прискорювати темп поєдинку, а німці, які завершували тренувальні збори, підтримали ініціативу своїх українських колег. Підопічні Сергія Реброва за першу половину зустрічі створили кілька більш-менш небезпечних моментів, але такими вони виглядали лише на загальному фоні не дуже видовищного матчу. Тим не менш, на 43 хвилині Лукаш Теодорчик протягнув м'яч до лінії штрафної, після чого пробив по воротах - снаряд після рикошету від когось із захисників відлетів за лицьову лінію. Подальший кутовий виконав Мігель Велозу: витонченою передачею в штрафну скористався Віталійс Ягодінскіс, який з кількох метрів відправив м'яч у ворота. До слова, у двох епізодах бездоганно зіграв голкіпер киян Артур Рудько, який відбивав м'ячі після ударів з кількох метрів", - наголошується у повідомленні.

Друга половина матчу почалася з того, що німці все-таки вирішили підвищити темп гри. Це пов'язано з тим, що мюнхенцям незабаром належить відновити виступи у другій бундеслізі, тому їм просто необхідні "бойові умови". Це практично відразу принесло свої плоди: на 54 хвилині Кай Бюлов прорвався по лівому флангу, після чого навісив у штрафну, звідки Ромуальд Ляказетт легко переправив м'яч у сітку воріт після удару головою.

Незважаючи на те, що тренерський штаб киян у другому таймі провів ряд замін, випустивши на поле основний склад, вирвати перемогу "біло-синім" не вдалося.

Наступний контрольний матч, який стане останнім для динамівців на першому тренувальному зборі, столичний клуб проведе 27 січня проти польського "Леха".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-