Australian Open. Бондаренко поступилася в напруженому матчі

Australian Open. Бондаренко поступилася в напруженому матчі

Укрінформ
Катерина Бондаренко останньою з українських тенісисток завершила виступ в одиночному розряді Відкритого чемпіонату Австралії (Australian Open), що проходить у Мельбурні.

У напруженому матчі третього кола, що тривав на корті Rod Laver Arena 1 годину 50 хвилин, Бондаренко поступилася в п'ятницю 12-й "ракетці" турніру Белінді Бенчич зі Швейцарії - 6:4, 2:6, 4:6, повідомляє Укрінформ.

Свій виступ у Мельбурні українка тепер продовжить у парному розряді. У другому колі Катерина Бондаренко і Ольга Савчук вийдуть на корт проти посіяних під другим номером Хао Чін Чань і Юн-Янь Чань з Китайського Тайбея.

Інша українська пара у складі сестер Людміли та Надії Кіченок розіграють путівку до третього кола парних змагань з першим номером "посіву" Мартіна Хінгіс (Швейцарія) - Саня Мірза (Індія).

Нагадаємо, що перша "ракетка" України Еліна Світоліна свій виступ на Australian Open продовжить лише у змішаному розряді, де в парі із новозеландцем Артемом Сітаком зіграє проти словенки Андреа Клепач і філіппінця Тріта Хьюея.

Фото: australian.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-