Київське

Київське "Динамо" розпочинає підготовку до другої частини сезону

Укрінформ
Зимова відпустка київського "Динамо", яка розпочалася відразу після заключного матчу групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА проти тель-авівського "Маккабі" (9 грудня, 1:0), офіційно завершилася.

Про це повідомляє Dynamo.kiev.ua.

"Протягом сьогоднішнього дня, як це зазвичай відбувається після відпустки, динамівці будуть проходити медичний огляд у столичній клініці "Борис". О 16.00 команда Сергія Реброва збереться на своїй базі в Конча-Заспі, де проведе загальні збори і перше тренування в 2016 році. А вже завтра рано вранці команда вирушить до іспанської Марбельї (о 9.00 "Динамо" чартерним рейсом вилетить в Малагу, а вже звідти на автобусі дістанеться до безпосереднього місця свого базування), де почне активну підготовку до другої частини сезону. Динамівців чекають дворазові тренування, суміщені з контрольними матчами", - йдеться у повідомленні.

Перший збір "Динамо" в Марбельї триватиме з 12 по 28 січня. За цей період часу команда проведе сім контрольних поєдинків - з "Динамо" (Дрезден, Німеччина), "Шкендербеу" (Албанія), "Ліненсе" (Іспанія), "Люцерном" (Швейцарія), "Цзянсу Сайнті" (Китай), "Мюнхен 1860" (Німеччина) і "Славією" (Прага, Чехія).

На збір відправляться 26 футболістів:

воротарі - Олександр Шовковський, Артур Рудько, Георгій Бущан;

захисники - Данило Сілва, Віторіну Антунеш, Александар Драгович, Домагой Віда, Микита Бурда, Євген Макаренко, Євген Хачеріді, Віталійс Ягодінскіс;

півзахисники - Мігель Велозу, Радосав Петрович, Микола Морозюк, Сергій Сидорчук, Сергій Рибалка, Денис Гармаш, Олег Гусєв, Віталій Буяльський, Сергій Мякушко, Дерліс Гонсалес, Владислав Калитвинцев;

нападаючі - Андрій Ярмоленко, Жуніор Мораєс, Лукаш Теодорчик, Роман Яремчук.

Після операції на коліні, перенесеної в грудні, в Марбельї з "Динамо" не буде готуватися воротар Олександр Рибка, але не виключено, що він все-таки відправиться на цей збір, щоб поруч зі своїми партнерами по команді проходити курс індивідуальних занять. Повноцінно ж до роботи з "Динамо" Рибка підключиться на другому міжсезонному зборі.

Крім того, за індивідуальною програмою в Марбельї буде працювати Андрій Ярмоленко, який ще не до кінця відновився після травми, отриманої в матчі проти "Маккабі".

Фото: fcdynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-