Кубок Хопмана: українці обіграли австралійців, фінал в суботу

Кубок Хопмана: українці обіграли австралійців, фінал в суботу

Укрінформ
Українські тенісисти Еліна Світоліна та Олександр Долгополов обіграли суперників з Австралії - Лейтона Х'юїта і Ярмілу Вольф (Гайдошову) і в суботу боротимуться за кубок турніру в фінальних змаганнях.

Про це повідомляє The West Australian Sport.

Перший бал українській збірній принесла Еліна Світоліна, перемігши Вольф у двох сетах (6:3, 6:3). Таким чином вона виборола свою третю перемогу на турнірі в одиночному розряді. Пізніше дострокову перемогу здобув Олександр Долгополов, який переграв Х'юїта в трьох сетах - 4:6, 6:3, 6:4.

Це другий раз за 28 років, коли українці дійшли до фіналу чемпіонату. Кубок Хопмана на відміну від інших міжнародних тенісних турнірів, які строго розділені для чоловіків і жінок, має одиночні змагання та міксти. Команди і гравців організатори турніру запрошують на свій вибір. Україна тричі брала участь у турнірі - в 1993, 1994 і 1995 роках. У 1995 році наша збірна стала фіналістом турніру.

Фінальні змагання відбудуться 9 січня.

Як повідомляв Укрінформ, збірна України з тенісу здобула свою другу перемогу на Кубку Хопмана, що проходить в австралійському Перті. Після стартової перемоги над американцями українці у вівторок взяли гору над чехами - 2:1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-