"Динамо" забирає у "Металурга" хавбека і воротаря, "Шахтар" - захисника

Укрінформ
Футболісти "Металурга" U-19 зараз - нарозхват. Жалюгідне фінансове становище запорізького клубу дозволяє більш заможним клубам успішно зазивати до себе кращих вихованців знаменитої школи "Металурга".

Про це пише "Золотий талант України".

Зараз особливо це актуально щодо вихованців тренера Володимира Шаповалова, які в липні 2015 року стали чемпіонами України серед юнаків в категорії U-17. Багато з них залучалися до юнацької збірної України тренерським штабом під керівництвом Володимира Циткіна, а найкращі з них, навіть якщо "Металург" продовжить існування, судячи з усього, продовжать кар'єру в інших клубах.

"Опорний півзахисник Ахмед Алібеков вже пішов у київське "Динамо", воротар Вадим Шевчук, напевно, теж туди піде. За Микиту Величенка (універсальний захисник) поки не знаю, але його "Шахтар" запрошує, інші клуби. Інших хлопчиків теж запрошують до "Динамо". Я їм пояснив: "Аби куди не йдіть - тільки в іменитий клуб". Або нехай залишаються, адже у нас тут теж щось буде, школа повинна бути, команда U-19, ми сподіваємося, збережеться", - повідомив проекту "Золотий талант України" Шаповалов.

Фото: fcmetalurg.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-