Блаттер змушений з'їхати з квартири у Цюріху

Блаттер змушений з'їхати з квартири у Цюріху

Укрінформ
Усунений від футбольної діяльності президент ФІФА Йозеф Блаттер до виборів нового голови організації, що пройдуть 26 лютого, має виїхати зі своєї квартири у Цюріху (Швейцария).

Про це повідомляє AFP. 

"Блаттер позбудеться наданої ФІФА квартири у Цюріху після рішення арбітражної палати організації про його відсторонення від футболу. Екс-глава також не зможе користуватися своєю електронною поштою та мобільним телефоном", - відзначає агентство.

Нагадаємо, що комітет ФІФА з етики ухвалив рішення відсторонити Блаттера та главу УЄФА Мішеля Платіні від будь-якої футбольної діяльності на національному та міжнародному рівнях на 8 років. Рішення пов'язане із виплатою 2 млн швейцарських франків Платіні у лютому 2011 року за рахунок ФІФА. Блаттер, який, перебуваючи на посаді глави ФІФА, уповноважив платіж Платіні, не зміг надати правові підстави для платежу. Виплата коштів Платіні не була правовим чином зафіксована у письмовій угоді, підписаній двома посадовими особами 25 серпня 1999 року. Заяви Платіні та Блаттера про усну угоду були визнані непереконливими і не були прийняті до уваги комітетом.

Фото: bbc.co.uk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-