Володимир Кличко заявив про продовження кар'єри

Володимир Кличко заявив про продовження кар'єри

Укрінформ
Екс-чемпіон світу за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Всесвітньої боксерської організації (WBO), Міжнародної боксерської федерації (IBF) і Міжнародної боксерської організації (IBO) Володимир Кличко виступив із заявою після поразки від Тайсона Ф'юрі.

Український суперваговик на своїй сторінці у Facebook подякував своїм шанувальникам за підтримку і підкреслив, що не має наміру завершувати кар'єру.

"Минуло чотири дні і мені необхідний час, щоб зрозуміти, що сталося і визначити мої подальші кроки. Але: я повинен подякувати моїм фанатам, моїй команді і всім моїм партнерам. Ви завжди були для мене великою підтримкою. Після 11-річної смуги перемог я тепер починаю розуміти, що ви ще кращі в момент поразки", - написав Кличко.

Володимир зізнався, що після бою в Дюссельдорфі багато підтримали його і це допомогло подолати невдачу.

"Я отримав багато повідомлень за ці останні кілька днів. Ваші добрі слова і благословення допомагають мені пройти через цей непростий час. Історія Кличко буде продовжуватися. Поразка - не варіант", - резюмував Кличко.

Нагадаємо, 28 листопада в Дюссельдорфі (Німеччина) Володимир Кличко програв британцю Ф'юрі одноголосним рішенням суддів.

Фото: moygrad.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-