Відомі боксери дали прогноз на бій Кличко - Ф'юрі

Відомі боксери дали прогноз на бій Кличко - Ф'юрі

Укрінформ
Колишній чемпіон світу у двох вагових категоріях британець Девід Хей дав прогноз на бій українця Володимира Кличка зі своїм співвітчизником Тайсоном Ф'юрі.

Про це повідомляє boxingnews.com.ua.

"Мій прогноз такий: або Кличко зловить Ф'юрі хорошим ударом і нокаутує його на початку бою, або це буде 12-раундовий поєдинок, переповнений клінчами. Але в будь-якому випадку буде цікаво, тому що коли великі хлопці викидають великі бомби, все може статися", - заявив Хей в інтерв'ю телеканалу Sky Sports.

Екс-чемпіон світу за версією WBA в надважкій вазі росіянин Микола Валуєв також ставить на перемогу Володимира Кличка.

"Два суперники досить високого зросту, а Володимиру раніше в основному попадалися суперники, поступалися йому у зрості. Що ще треба відзначити? Що Тайсон Ф'юрі досить зухвалий суперник, швидкий і, може бути, перші чотири раунди він буде намагатися форсувати події, але мені бачиться, що це буде парируватися українцем, і все-таки Володимир постарається перевести бій в більш пізні раунди, де і здобуде перемогу", - сказав він.

При цьому Валуєв не береться сказати, в якому раунді це може статися, але найімовірніше, за його словами, "бій триватиме більше шести раундів - може бути, раунду до восьмого, дев'ятого, або це буде технічний, або чистий нокаут, тому що у нього є проблеми із захистом, і далеко не завжди він готовий тримати належний захист від високорослого суперника".

"Це дуже велика перевірка для Ф'юрі, але я не можу сказати, що для Кличка це буде досить такий легкий бій. Ні, це буде зовсім не прогулянка, тому що Ф'юрі - це все-таки серйозний суперник. Це цікавий бій, який варто подивитися", - сказав російський боксер.

А ось олімпійський чемпіон 2012 року в суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа прогнозує, що Кличко нокаутує Ф'юрі до середини бою.

"Я прогнозую перемогу Кличка в 5-6 раунді. Ф'юрі вийде битися, і адреналін буде переповнювати його тіло. Він викидає багато ударів і добре рухається як для такого великого хлопця, але Кличко дуже досвідчений, він захищає свої титули вже 10 років, і для перемоги йому вистачить одного удару", - сказав він в інтерв'ю ВВС.

"А всі ці розмови Ф'юрі, що Кличко нудний, що він вбиває суперважкий дивізіон - всі суперники Кличка так кажуть, і всіх він б'є. Якщо Тайсону Ф'юрі так сильно набрид Володимир Кличко, нехай вийде і поб'є його. Годі базікати - вийди і роби свою справу", - додав Джошуа.

Водночас колишній чемпіон світу за версією IBF в напівважкій вазі британець Клінтон Вудс вважає, що українець виграє нокаутом на початку бою.

"Ставлю на перемогу Кличка нокаутом у початку бою. Кращі роки Кличка вже давно пройшли, але його удари все одно занадто сильні для Ф'юрі. Але я сподіваюся, що я помиляюся. Мені подобається дивитися бої Ф'юрі, він створює видовище", - сказав Вудс.

Колишній дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі американець Кріс Берд також поділився своїми очікуваннями від бою Володимира Кличка з Тайсоном Ф'юрі.

"Це буде відмінний бій. У Володимира багато досвіду, він розумний боксер, а сила удару завжди при ньому. Якщо він буде виглядати в ринзі так, як я очікую, що він за жодних обставин не програє. Але Тайсон Ф'юрі - непростий суперник. Володимир бився з багатьма великими хлопцями, але у Ф'юрі трохи більше досвіду і майстерності, ніж у попередніх високих суперників Кличка", - розповів він в інтерв'ю BaylorIC TV.

Головною зброєю Кличка, за словами Берда, залишається джеб: "Чому джеб, а не права рука? Тому що саме джеб Володимира відкриває шлях для удару правою, або ж цим ударом він може бити вас раунд за раундом".

"Якщо Тайсон Ф'юрі піде вперед, це може зіграти на руку Володимиру Кличку. Якщо він нарветься на удар Володимира - буде нокаут. Він падав від Стіва Каннінгема, і можете собі уявити, що буде, коли він пропустить удар цього панчера", - сказав Бьорд.

Водночас, як заявив екс-чемпіон світу за версією WBO в першій важкій вазі британець Джонні Нельсон, у нього є всі атрибути для перемоги над Кличком.

"Він молодше, вище, сильніше, у нього довші руки, він може вдарити, може міняти стійки, і у нього дуже велика впевненість у власних силах. Ключ до перемоги для Тайсона Ф'юрі в цьому бою - рухливість", - заявив він в інтерв'ю Fighthype.com.

"Мій прогноз? Я вболіваю за Тайсона Ф'юрі, але не думаю, що він виграє. Думаю, бій буде дуже брудним, зі знятими окулярами і, можливо, навіть з дискваліфікацією. Хотілося б помилитися, але я думаю, що Володимир Кличко переможе", - сказав Нельсон.

Екс-чемпіон світу за версією IBF в напівсередній вазі британець Келл Брук назвав Володимира Кличка солідним боксером з дуже сильним ударом.

"Кличко ніколи не виходить з форми. Він розуміє, що Ф'юрі являє собою серйозну загрозу, тому, думаю, готувався до цього бою так, як ніколи раніше. Що стосується Ф'юрі, то ніколи не знаєш, що він утне. Але він вміє битися. Я думаю, що у нього є шанси, не варто списувати його з рахунків, але для перемоги йому потрібно працювати комбінаціями - хоча б за два-три удари за раз. Але я ставлю на перемогу Кличка. За очками", - озвучив свій прогноз Брук в інтерв'ю Sky Sports.

Американський супертяж Малік Скотт, який допомагав українцю у підготовці до бою з британцем в якості спаринг-партнера, вірить, що Кличко зупинить Ф'юрі.

"Я ставлю на Володимира і не думаю, що бій пройде повну дистанцію - він зупинить Тайсона. Він уже бував у таких боях, а для Тайсона це перший бій на такому рівні", - сказав Скотт інтерв'ю Boxing News.

Нагадаємо, чемпіон світу за версіями IBF, WBA, WBO і IBO в суперважкій вазі українець Володимир Кличко і британський супертяж Тайсон Ф'юрі вийдуть на ринг у Дюссельдорфі опівночі за київським часом. Бій покажуть на телеекранах понад 150 країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-