"Лаціо" - "Дніпро": текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Футболісти дніпропетровського "Дніпра" у четвер, 26 листопада, проведуть п'ятий поєдинок групового етапу Ліги Європи УЄФА, в якому на виїзді зустрінуться з італійським "Лаціо".

На сайті Укрінформу можна буде стежити за текстовою трансляцією матчу. Початок гри о 20.00.

На старті нинішнього розіграшу "Дніпро" на своєму полі розійшовся миром з "Лаціо" (1:1), вирвавши очко в кінцівці зустрічі. Потім команда Мирона Маркевича відсвяткувала успіх в Норвегії над "Русенборгом" (1:0) і двічі програла французькому "Сент-Етьєну", не забивши жодного м'яча (0:1, 0:3).

"Лаціо" не зазнав жодної поразки у групі G, вигравши три останні матчі - у "Сент-Етьєна" (3:2) і двічі у "Русенборга" (3:1, 2:0). Римляни достроково вийдуть до 1/16 фіналу Ліги Європи, якщо візьмуть бодай очко у грі з "Дніпром".

А от українському клубу потрібно обов'язково перемагати "Лаціо", щоб зберегти шанси поборотися за місце у плей-офф турніру. Щоправда, вже не все залежить від самих дніпрян. У разі перемоги "Сент-Етьєна" у паралельному матчі в норвезькому Тронгеймі путівка до 1/16 фіналу стане для фіналістів минулого сезону Ліги Європи недосяжною.

Зустріч "Лаціо" - "Дніпро" на "Олімпіко" в Римі обслуговуватиме бригада арбітрів з Литви, яку очолює Гедімінас Мажейка. Функції делегата УЄФА покладені на Армена Мінасяна (Вірменія). Суддівський спостерігач - Алан Фріланд (Шотландія).

Турнірне становище: "Лаціо" - 10 очок, "Сент-Етьєн" - 7, "Дніпро" - 4, "Русенборг" - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-