Шахтар - Реал: Текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Шахтар - Реал: Текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Футболісти донецького "Шахтаря" у середу, 25 листопада, проведуть поєдинок п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому у Львові зустрінуться з лідером групи А мадридським "Реалом".

На сайті Укрінформу можна буде стежити за текстовою трансляцією матчу. Початок гри о 21.45.

Після трьох поразок поспіль "Шахтар" у попередньому турі розгромив "Мальме", зберігши теоретичні шанси поборотися за місце у плей-офф Ліги чемпіонів.

Однак тепер не все залежить від самих "гірників". У разі перемоги "Парі Сен-Жермен" у паралельному матчі в Мальме путівка в 1/8 фіналу стає для донеччан недосяжною. Навіть якщо команда Мірчі Луческу на "Арені Львів" сьогодні розіб'є "Реал", а через два тижні виграє в Парижі.

А ось "Реал" вже вийшов у плей-офф і гарантує собі перше місце в групі А у разі перемоги у Львові.

"Шахтарю" доведеться діяти проти "Реала" без своїх двох ключових виконавців Олександра Кучера і капітана Даріо Срни, які відбувають дискваліфікацію. У мадридців не зіграють травмовані Серхіо Рамос (плече) і Марсело (пах).

Поєдинок "Шахтар" - "Реал" обслуговуватимуть арбітри з Голландії на чолі з Басом Нейхейсом. Функції делегата УЄФА покладені на Рональда Циммерманна (Німеччина). Суддівський спостерігач - Петер Фрейдфельдт (Швеція).

Турнірне становище: "Реал" - 10 очок, "Парі Сен-Жермен" - 7, "Шахтар" - 3, "Мальме" - 3.

У квартеті В Ліги чемпіонів у середу також зійдуться: ЦСКА (Росія) - "Вольфсбург" (Німеччина) і "Манчестер Юнайтед" (Англія) - ПСВ "Ейндховен" (Голландія); у групі С - "Астана" (Казахстан) - "Бенфіка" (Португалія) і "Атлетіко" (Іспанія) - "Галатасарай" (Туреччина); у групі D - "Боруссія" (Менхенгладбах, Німеччина) - "Севілья" (Іспанія) і "Ювентус" (Італія) - "Манчестер Сіті" (Англія).

Фото: aif.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-